Artistiek Team


Dees Verhoeven – Regisseur

Arno van Bergen – Choreograaf

Tom Jansen – Muzikaal Leider

Dees is opgeleid aan de Fontys Academie voor Drama in Tilburg en verder in het vak gegroeid door haar vele werkzaamheden en opdrachtgevers in de theaterwereld. Zij regisseerde al vele amateur/semi-professionele groepen. Dees heeft het vermogen om de acteur te laten groeien in zijn spel. Hierbij kijkt ze altijd naar wat de acteur zelf inbrengt; dit binnen een sfeer van gezamenlijkheid en (spel)plezier. Kenmerkend voor producties van haar hand zijn humor en de eigenzinnige draai die Dees geeft aan een script.

Het maken van choreografie├źn is aan Arno wel uitbesteed. Als afgestudeerde aan de MusicAllFactory (MAF) in Tilburg heeft hij de nodige ervaring opgedaan rondom het maken van musicalproducties. Arno houdt van een effici├źnte aanpak en geniet ervan om te zien hoe meerdere lagen en disciplines samengevoegd worden en voor een prachtig eindresultaat zorgen. Zijn doceerstijl is strak, maar met ruimte voor een vrolijke noot. Met deze combinatie zorgt hij voor een prettige werksfeer tijdens de repetities. Lesgeven is hem niet vreemd, aangezien hij in het dagelijks leven al ruim 10 jaar als docent in het middelbaar onderwijs werkt. Na iedere productieperiode is de woordenschat van de leden van Muze weer verrijkt met opvallende nieuwe namen voor danspasjes die tijdens het repetitieproces sporadisch zijn ontstaan.

Tom heeft muziektheater gestudeerd aan het conservatorium van ArtEZ te Arnhem. Hier studeerde hij in 2015 af met hoofdvak zang en bijvak piano. Tom vindt het heerlijk om veelzijdig bezig te zijn in zijn werk. Daarom combineert hij zijn werk als performer graag met werk als maker en als docent. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin als muzikaal leider van Muze, het is heerlijk om voor een groep te staan die zo gedreven en dan ook nog getalenteerd is. We gaan mooie dingen maken!”