Open repetities

Muze is net klaar met haar vijfde auditie, wat betekent dat je je weer kunt aanmelden voor de open repetities. Deze repetities zijn op vier dinsdagen van 20uur t/m 22uur, namelijk op 19 en 26 november, en 3 en 10 december. Wil je bij 1 of 2 open repetities komen kijken? Geef je dan op via onderstaande knop. Hieronder staat ook nog meer informatie die van belang zijn als je interesse hebt in een lidmaatschap bij Muze.

Aanmelden Open Repetities

Voordat je auditie gaat doen bij Muze is het belangrijk om te weten dat je auditie doet voor de vereniging, en niet voor een specifieke productie. Wat Muze juist zo’n gezellige club maakt is de onderlinge betrokkenheid van de leden, die graag iets extra’s doen voor elkaar en voor de vereniging. Omdat alle leden hart hebben voor de vereniging, helpt elk lid ook graag actief mee in de vereniging door zitting te nemen in één (of meerdere) commissies. Alle commissies samen zorgen uiteindelijk dat de vereniging goed draait, en dat een productie ook op daadwerkelijke planken komt.
Wanneer je, na een auditie, uiteindelijk lid wordt van Muze, is dat altijd voor een tijdsduur van minstens één productie. Deze periode beslaat ongeveer tussen de 12 en 18 maanden, waarbij elke dinsdagavond gerepeteerd wordt (met regelmatig urenlange borrels naderhand). Tijdens zo’n repetitie worden de leden begeleid door een professioneel Artistiek Team op het gebied van spel, dans, en zang. Ook zijn er verschillende keren per productiejaar repetitiedagen in het weekend. Tijdens dit soort repetitiedagen worden enorme stappen gezet! En om leden te motiveren zich verder te ontwikkelen op verschillende gebieden, worden er, naast de reguliere repetities en repetitiedagen, ook nog verschillende workshops georganiseerd. Dit gaat van een grime workshop, tot een workshop liedinterpretatie, en zelfs theatervechten is de revue al eens gepasseerd. Deze workshops zijn altijd op vrijwillige basis.
Het kan niet anders dan dat je nu denkt ‘Muze past perfect bij mij‘. Vul dan nu het aanmeldformulier in voor de open repetities en je hoort snel van ons!

Aanmelden Open Repetities