Artistiek Team

Syntha van Alen - Muzikaal Leider

Syntha is opgeleid als orthopedagoge en geeft door het hele land cursussen en lezingen over de omgang met autistische kinderen. In haar vrije tijd is ze echter vooral met musicals bezig. Dit jaar is ze afgestudeerd aan de MusicAllFactory in Tilburg en daarnaast was ze jarenlang lid van Muze. Als voorzitter heeft Syntha hier al laten zien dat ze van aanpakken weet en gecombineerd met haar jarenlange ervaring en haar enorme passie voor musicals is zij dan ook in staat de taken van muzikaal leider tot in de puntjes uit te voeren. Met haar ervaring in het onderwijs weet ze ook onze drukke groep op gepast sarcastische wijze goed onder controle te houden en brengt zo onze zang tot een hoger niveau.

Annefloor Imhoff -  Choreograaf

Annefloor volgde tijdens haar middelbare schooltijd de vooropleiding aan de dansacademie in Tilburg en ze studeert daar nu in haar 3e jaar Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze gaat helemaal aan van musical en daarom studeerde ze drie jaar aan de MusicAllFactory in Tilburg en volgt ze nog steeds zanglessen.  Annefloor speelt in de musical CARO in het Efteling Theater de rol van Kate en ze danst in het ensemble. Naast haar passie voor musical, vindt ze het belangrijk dat dans mogelijk is voor iedereen en is ze bezig met een eigen project om danslessen aan te bieden binnen instellingen voor jeugdhulp. Als choreograaf is Annefloor speels, maar perfectionistisch. Ze vindt het fantastisch om in iedereen de danser naar boven te halen!

 

 

Marit Goetjaer - Regisseur 

Marit is afgestudeerd van de HKU als docerend theatermaker. Sinds haar afstuderen is ze volledig in het theaterwerkveld aan de slag als theater en musical docent voor kinderen en regisseert ze musicals voor volwassenen. De passie om zelf te spelen is ze ook zeker niet verloren en daarom maakt en speelt ze onder de naam Maer Theatermakers en gaat ze altijd graag nieuwe samenwerkingen aan met andere jonge enthousiastelingen. Als regisseur heeft ze altijd een duidelijk beeld maar laat ze ook veel over aan de creativiteit van haar spelers.