Artistiek Team


Nick Maijen – Regisseur

Floor Thissen – Muzikaal Leider

Haico Berkelmans – Choreograaf

Nick is opgeleid als drama-docent/regisseur (Toneelacademie Maastricht, 1998) en speelt vanaf zijn 19e al toneel. Hij heeft ‘overal en nergens’ gewerkt: van acteur in het entertainment tot procesoperator in de industrie, van regisseur in het theater tot instructeur op buitensportevenementen. Zijn aanpak en inzichten als regisseur komen uit de combinatie van zijn opleiding en zijn (levens)ervaring. Als mens houdt Nick van avontuur en niet van zich conformeren. In zijn vrije tijd mag hij graag (ijs)klimmen, motorrijden en dansen. Maar bovenal is hij een creatief theaterdier. Nick’s passie is spelen en mensen de kracht van theater laten voelen. “Het is mijn overtuiging dat spelen goed voor je is. Zonder spelen verlies je het vermogen tot improviseren.” Theater maken is plezier hebben en gekke dingen bedenken. Toneelspelen is het leukste wat er is! Je krijgt van weinig dingen zoveel energie als van een repetitie waarin enorm gelachen en keihard gewerkt wordt. Bij Muze wil Nick de kracht van musical en toneel combineren, de zangers tot hun beste spel brengen, een mooie voorstelling maken en vooral ook heel veel lol hebben. “Het wordt een prachtig jaar!”

Floor is een gedreven muzikaal leider die alles weet over stemgebruik. Met deze kennis, muzikaliteit, natuurlijk overwicht, eigen arrangementen, humor en passie voor muziek kan ze zowel de solisten als het ensemble naar een hoger niveau tillen. Floor studeerde muziektheater aan het conservatorium (ArtEZ) in Arnhem waar ze in 2014 afstudeerde. Daarna studeerde ze door aan het Universal Voice instituut waar ze haar titel tot Master Teacher behaalde. Naast Muze werkt Floor onder andere als zangdocent bij de Nederlandse Musical Academie, de School voor het Nederlandse lied, de Stadscompagnie en heeft ze haar eigen praktijk waar ze zowel amateur als professionele zangers/zangeressen coacht.

Haico zit in zijn afstudeerjaar aan de deeltijdopleiding Musicaltheater bij de MusicaAllFactory in Tilburg. Hij hoopt later ook zijn brood te verdienen met musicalproducties spelen in Nederland en daarbuiten en met shows op cruiseboten. Momenteel is Haico werkzaam als entertainer/parkregisseur op Center Parcs de Kempervennen. Zijn taken zijn verschillende shows opvoeren op het podium en trainingen geven aan huidige en nieuwe entertainers. Daarnaast is hij ook aan de slag als ZZP’er (zanger/entertainer). Verder heeft hij ervaringen in het geven van danslessen bij onder andere dansschool Tiga en musicalvereniging F-Act. Dit wordt tevens zijn eerste klus als choreograaf. “Ik ben enorm blij met deze kans om prachtige dansen te gaan maken en dat voor zo’n leuke en gemotiveerde club!! Let’s dance like nobody is watching”