Artistiek Team

Annemarieke Visser - Muzikaal Leider

Annemarieke is in 2019 afgestudeerd van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docent muziek met specialisatie musical zang en zangmethodiek. Na haar studie heeft ze bij de MusicAllFactory een deeltijd studie tot musicalartiest gevolgd. Naast haar werk vanuit haar eigen bedrijf, Vocal Studio Anne, als dirigent, muzikaal leider en zangdocent werkt ze ook als muziek-, koor- en musicaldocent op een middelbare school.  Anderen warm maken voor het vak en het hoogst haalbare uit iemand halen, dat is waar haar passie ligt.

Annefloor Imhoff -  Choreograaf

Annefloor volgde tijdens haar middelbare schooltijd de vooropleiding aan de dansacademie in Tilburg en ze studeert daar nu Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze gaat helemaal aan van musical en daarom studeerde ze drie jaar aan de MusicAllFactory in Tilburg en volgt ze nog steeds zanglessen.  Annefloor speelde in de musical CARO in het Efteling Theater de rol van Kate en ze danste in het ensemble. Naast haar passie voor musical, vindt ze het belangrijk dat dans mogelijk is voor iedereen en is ze bezig met een eigen project om danslessen aan te bieden binnen instellingen voor jeugdhulp. Als choreograaf is Annefloor speels, maar perfectionistisch. Ze vindt het fantastisch om in iedereen de danser naar boven te halen!

 

 

Marit Goetjaer - Regisseur 

Marit is afgestudeerd van de HKU als docerend theatermaker. Sinds haar afstuderen is ze volledig in het theaterwerkveld aan de slag als theater en musical docent voor kinderen en regisseert ze musicals voor volwassenen. De passie om zelf te spelen is ze ook zeker niet verloren en daarom maakt en speelt ze onder de naam Maer Theatermakers en gaat ze altijd graag nieuwe samenwerkingen aan met andere jonge enthousiastelingen. Als regisseur heeft ze altijd een duidelijk beeld maar laat ze ook veel over aan de creativiteit van haar spelers.