Artistiek Team

Syntha van Alen - Muzikaal Leider

Syntha is opgeleid als orthopedagoge en geeft door het hele land cursussen en lezingen over de omgang met autistische kinderen. In haar vrije tijd is ze echter vooral met musicals bezig. Dit jaar is ze afgestudeerd aan de MusicAllFactory in Tilburg en daarnaast was ze jarenlang lid van Muze. Als voorzitter heeft Syntha hier al laten zien dat ze van aanpakken weet en gecombineerd met haar jarenlange ervaring en haar enorme passie voor musicals is zij dan ook in staat de taken van muzikaal leider tot in de puntjes uit te voeren. Met haar ervaring in het onderwijs weet ze ook onze drukke groep op gepast sarcastische wijze goed onder controle te houden en brengt zo onze zang tot een hoger niveau.

Haico Berkelmans -  Choreograaf

Haico Berkelmans (27) is afgestudeerd als een echte allround-artiest aan de musicalopleiding MusicAllFactory van het Factorium. Haico is werkzaam als entertainer / parkregisseur op Center Parcs de Kempervennen waar zijn taken behelzen het opvoeren van verschillende shows op het podium, mee-ontwikkelen van de nieuwe highlight show voor het binnen- en buitenland en trainingen geven aan huidige en nieuwe entertainers. Daarnaast heeft hij ook verschillende klussen als ZZP-artiest (zanger/entertainer/choreograaf) bij bedrijven, onder andere Toverland en Studio 100. In het verleden heeft Haico zichzelf “tap” aangeleerd voor Muze en na deze productie kan hij daar “Ierse dans” en “touwtjespringen” bij schrijven. Bij Muze staat Haico bekend om zijn humor, enthousiasme en net iets te zware warming-ups.

Marit Goetjaer - Regisseur 

Marit is afgestudeerd van de HKU als docerend theatermaker. Sinds haar afstuderen is ze volledig in het theaterwerkveld aan de slag als theater en musical docent voor kinderen en regisseert ze musicals voor volwassenen. De passie om zelf te spelen is ze ook zeker niet verloren en daarom maakt en speelt ze onder de naam Maer Theatermakers en gaat ze altijd graag nieuwe samenwerkingen aan met andere jonge enthousiastelingen. Als regisseur heeft ze altijd een duidelijk beeld maar laat ze ook veel over aan de creativiteit van haar spelers.