Vrienden van Muze

Als musicalvereniging proberen we met elke productie de vorige productie qua kwaliteit en creativiteit te evenaren en zelfs te overtreffen. Dit kunnen we niet zonder hulp van instanties, sponsoren en donateurs die ons een warm hart toedragen.

Als donateur word je vanaf €5,- per productie Vriend van Muze, wat ook zakelijk kan met een factuur voor je eigen administratie. Je komt vervolgens in aanmerking voor erg leuke extra's! Dit is afhankelijk van de soort Vriend van Muze die je wordt. 

Als Vriend van Muze krijg je bij een donatie van €10,- twee fantastische VIP-plekken bij de Fame voorstelling! 

Als Vriend van Muze krijg je bij een donatie van €25,- naast de twee fantastische VIP-plekken tijdens de Fame voorstelling nog meer extra's! Je mag namelijk meekijken tijdens een repetitie of een doorloop. Daarnaast krijg je 10% korting op twee kaartjes voor de voorstelling in november!

Gratis sponsoren

U kunt ons ook gratis sponsoren met Sponsorkliks.   Sponsorkliks is een platform waarbij u met uw online aankopen zonder extra kosten een vereniging kan sponsoren. Ga via onze Sponsorkliks-pagina naar uw webshop naar keuze en steun Muze gratis!