Vrienden van Muze

Als amateur-musicalvereniging proberen we met elke productie de vorige productie qua kwaliteit en creativiteit te evenaren en zelfs te overtreffen. Dit kunnen we niet zonder hulp van instanties, sponsoren, en donateurs die ons een warm hart toedragen.

Als donateur word je vanaf €5,- per productie Vriend van Muze, wat ook zakelijk kan met een factuur voor je eigen administratie. Je komt vervolgens in aanmerking voor leuke extra’s. Dit is afhankelijk van de soort Vriend van Muze die je wordt:

  • Vanaf €5,-: Je bent een gewone Vriend van Muze, en je krijgt van ons een leuke nieuwsbrief vol weetjes, en extra informatie over de vereniging en de productie.
  • Vanaf €10,-: Je wordt al een iets fijnere Vriend van Muze, en daarom mag je ook nog eens als eerste de zaal in.
  • Vanaf €17,50: De Vriend van Muze status wordt beter en beter, waardoor we je naast de twee bovenstaande cadeautjes ook graag twee kaartjes met 10% korting willen aanbieden.
  • Vanaf €25,-: Een leukere Vriend van Muze dan dit kennen we niet! En daarom laten we je graag mee kijken bij een repetitie op 2 juli, om zo als eerste een glimp op te vangen van onze nieuwste productie. 

Ik word Vriend van Muze