Vrienden van Muze

Als musicalvereniging proberen we met elke productie de vorige productie qua kwaliteit en creativiteit te evenaren en zelfs te overtreffen. Dit kunnen we niet zonder hulp van instanties, sponsoren en donateurs die ons een warm hart toedragen.

Als donateur word je vanaf €5,- per productie Vriend van Muze, wat ook zakelijk kan met een factuur voor je eigen administratie. Je komt vervolgens in aanmerking voor erg leuke extra's! Denk hierbij bijvoorbeeld aan korting op een voorstelling of meekijken met een repetitie. Dit is afhankelijk van de soort Vriend van Muze die je wordt.

Op dit moment werken we aan een eigen productie en zijn er geen extra's voor Vrienden van Muze. Natuurlijk vermelden we het hier wanneer we starten met een nieuwe productie en er weer extra's beschikbaar zijn.

Gratis sponsoren

U kunt ons ook gratis sponsoren met Sponsorkliks.   Sponsorkliks is een platform waarbij u met uw online aankopen zonder extra kosten een vereniging kan sponsoren. Ga via onze Sponsorkliks-pagina naar uw webshop naar keuze en steun Muze gratis!