Legally Blonde

 

 

Van filmhit tot Broadwaymusical: Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Het zorgeloze leven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer in haar mars heeft dan van haar verwacht wordt!

Muze Musicalproducties speelde op 8, 9 en 10 juli de hilarische musicalkomedie Legally Blonde in theater De Lindenberg in Nijmegen. De voorstellingen waren een groot succes! 

Musicalsites schrijft over de productie: 'Het publiek werd de pauze ingeblazen met de climax uit het lied ‘Zo veel beter’ en kon daarom niet wachten tot de pauze weer voorbij was. Dit kwam door de enorm goede vertolking van de rol van Elle Woods door Josanne. Met haar van nature vrolijke voorkomen en haar sprekende ogen hadden ze niemand beter voor deze rol kunnen typecasten dan met haar. Zij is gewoon Elle Woods. Ze zong daarbij de sterren van de hemel en heeft een waanzinnige prestatie neergezet door vrijwel non-stop op het podium te hebben gestaan. Iemand die opviel binnen het ensemble was Sterre. Niet groot van stuk, maar groots in spel en iemand om bijzonder vrolijk van te worden. Een speciale shout out moet gegeven worden aan Jaron. Hij deed alle harten smelten in de rol van pakketbezorger en zorgde samen met Maddie (in de rol van Paulette, de steun en toeverlaat van Elle) voor het onmisbare aspect van de musical: humor. Veel tekst had hij niet, maar de zin ‘Ik heb een pakket voor Paulette’ zal iedereen die de voorstelling heeft gezien nog lang bijblijven'.

De volledige recensie van Musicalsites vind je hier.

Op ons Instagram account vind je verder veel vlogs met een kijkje achter de schermen. Geniet vooral ook van onderstaande foto's van de voorstellingen.