Fondsen/Sponsoren

Als amateur-musicalvereniging proberen we met elke productie de vorige productie qua kwaliteit en creativiteit te evenaren en zelfs te overtreffen. Dit kunnen we niet zonder hulp van instanties, sponsoren, en donateurs die ons een warm hart toedragen.

Als sponsor kunnen we u een aantal leuke extra’s bieden door middel van aantrekkelijke sponsorpakketten met verschillende opties. Zo kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld uw logo te laten plaatsen op onze website, en op ons promotiemateriaal. Ook kunt u er voor kiezen om op te vallen tijdens onze productie door een advertentie te plaatsen in ons programmaboekje die elke bezoeker krijgt tijdens onze voorstellingen. Daarnaast krijgt u ook alle voordelen die Vrienden van Muze ook krijgen. Afhankelijk van wat voor soort Vriend van Muze u wordt, krijgt u dan van ons een leuke nieuwsbrief vol weetjes en extra informatie over de vereniging en de productie, kunt u twee kaartjes met 10% korting kopen wanneer de kaartverkoop start, en mag u als sponsor ook nog eens als eerste de zaal in om de beste plekken uit te zoeken. Ook is er de mogelijkheid om een repetitie bij te wonen waarbij u als eerste een glimp op kunt vangen van onze nieuwste productie.

Wilt u, met uw bedrijf, Muze een warm hart toedragen? Vul dan ons sponsorformulier in om meer informatie te krijgen over de verschillende pakketten en de bijbehorende prijzen.

Ik wil Sponsor worden