Audities

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Muze! Wij hebben de afgelopen jaren  met veel nieuwe talenten kennis mogen maken. In september 2022 is Muze gestart met de volgende productie: Fame. Het is niet mogelijk om nog aan te sluiten bij dit project, maar je kunt wel alvast je interesse tonen om lid te worden voor de volgende productie! Je kunt daarvoor het auditieformulier invullen en wij nemen dan contact met je op.

Lid worden van Muze

Muze is een gezellige club  waarbij de leden betrokken zijn en graag iets extra's doen voor elkaar en voor de vereniging. Alle leden nemen actief deel aan één (of meerdere) commissie(s). Alle commissies samen zorgen uiteindelijk dat de vereniging goed draait.

Je wordt bij Muze na een auditie lid voor een tijdsduur van minstens één productie. Deze periode beslaat ongeveer tussen de 12 en 18 maanden. We repeteren elke dinsdagavond (met regelmatig urenlange borrels naderhand). Tijdens zo'n repetitie worden de leden begeleid door een professioneel Artistiek Team op het gebied van spel, dans, en zang. Ook zijn er verschillende keren per productiejaar repetitiedagen in het weekend. Naast de repetities worden verschillende workshops en activiteiten georganiseerd. Hierbij is de deelname op vrijwillige basis.

Auditieformulier