Audities

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Muze! Wij hebben de afgelopen jaren  met veel nieuwe talenten kennis mogen maken. In november 2023 heeft Muze de voorstellingen van Fame gespeeld en op dit moment werken we aan onze eigen productie Time Warp, die we op 2 juni 2024 zullen opvoeren. Er staan momenteel geen nieuwe audities gepland. Wil je toch alvast aangeven dat je interesse hebt om lid te worden? Vul dan het auditieformulier in en we nemen contact met je op zodra we de audities gepland hebben.

Lid worden van Muze

Muze is een gezellige club  waarbij de leden betrokken zijn en graag iets extra's doen voor elkaar en voor de vereniging. Alle leden nemen actief deel aan één (of meerdere) commissie(s). Alle commissies samen zorgen uiteindelijk dat de vereniging goed draait.

Je wordt bij Muze na een auditie lid voor een tijdsduur van minstens één productie. Deze periode beslaat ongeveer tussen de 12 en 18 maanden. We repeteren elke dinsdagavond (met regelmatig urenlange borrels naderhand). Tijdens zo'n repetitie worden de leden begeleid door een professioneel Artistiek Team op het gebied van spel, dans, en zang. Ook zijn er verschillende keren per productiejaar repetitiedagen in het weekend. Naast de repetities worden verschillende workshops en activiteiten georganiseerd. Hierbij is de deelname op vrijwillige basis.

Auditieformulier