Audities

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Muze! Wij hebben de afgelopen tijd met veel nieuwe talenten kennis mogen maken. Vanaf september maken wij een doorstart met de repetities voor Legally Blonde. Audities vinden waarschijnlijk dan weer plaats rond september 2021.

Wil je vrijblijvend op de hoogte worden gebracht over de nieuwe audities en plekken? Vul dan het auditieformulier in. Wij nemen tegen die tijd contact met je op.

Lid worden van Muze

Muze is een gezellige club  waarbij de leden betrokken zijn en graag iets extra's doen voor elkaar en voor de vereniging. Alle leden nemen actief deel aan één (of meerdere) commissie(s). Alle commissies samen zorgen uiteindelijk dat de vereniging goed draait.

Je wordt bij Muze na een auditie lid voor een tijdsduur van minstens één productie. Deze periode beslaat ongeveer tussen de 12 en 18 maanden. We repeteren elke dinsdagavond (met regelmatig urenlange borrels naderhand). Tijdens zo'n repetitie worden de leden begeleid door een professioneel Artistiek Team op het gebied van spel, dans, en zang. Ook zijn er verschillende keren per productiejaar repetitiedagen in het weekend. Naast de repetities worden verschillende workshops en activiteiten georganiseerd. Hierbij is de deelname op vrijwillige basis.

Je denkt nu vast 'Muze past perfect bij mij!'. Vul vooral het auditieformulier in. Je hoort snel van ons!

Auditieformulier