Vacature Artistiek team

Sluitingsdatum: 15 april 2024

Muze Musicalproducties is vanaf juni 2024 op zoek naar een nieuw artistiek team voor het leiden van onze nieuwe productie waarvan de repetities starten in september 2024.

Muze is een musicalvereniging uit Nijmegen die in februari 2012 is opgericht. Onder de ongeveer 30 leden bevinden zich mensen die brede ervaring hebben op zang-, dans- en/of acteergebied, maar ook leden die pas recentelijk geproefd hebben van het ‘artiestenvak’. Welke productie we straks gaan maken is nog niet bekend. De nieuwe productie zal in ieder geval tussen juni en oktober 2025 worden opgevoerd in de regio Nijmegen.

Het artistiek team
De muzikaal leider, choreograaf en regisseur zijn verantwoordelijk voor de drie disciplines binnen het musical genre: dans, spel en zang. Ben jij bereid meerdere disciplines voor je rekening te nemen? Laat dat dan vooral aan ons weten. Elk AT-lid is verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de repetities met ensemble, solisten en eventueel een orkest. Het artistiek team werkt nauw samen met elkaar en met het bestuur. Het plezier van de leden staat voorop voor het bereiken van een optimaal artistiek resultaat.

Het budget is € 2500,- per AT-lid voor de gehele productieperiode, inclusief BTW en reiskosten.

Wat zoeken we?
Je bent beschikbaar vanaf augustus (precieze datum n.t.b.). Repetities zijn elke dinsdagavond van 20.00u tot 22.00u in Nijmegen en enkele weken voor de voorstelling, van 19.30u tot uiterlijk 22.30u. Je bent tevens aanwezig tijdens vergaderingen met het artistiek team, repetitieweekenden, eventuele orkestrepetities en de voorstellingsweek. Woonachtig zijn in de buurt van Nijmegen is een pré. Omdat wij het belangrijk vinden dat leden een stem hebben in wie hun AT wordt, zal het verzorgen van een proefles onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Datum en tijdstip van deze lessen zijn in overleg.

We zoeken een artistiek teamlid dat:

  • ervaring/affiniteit met muziektheater/musical en kennis van spel/zang/danstechnieken beheerst.
  • goede didactische vaardigheden heeft.
  • Aandacht kan geven aan zowel rollen als aan het ensemble.
  • creativiteit en structuur kan combineren.
  • creatief kan zijn met een beperkt budget.
  • het een uitdaging vindt om met een groep amateurs te werken en hen op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.
  • een relevante opleiding heeft (pre, geen vereiste).

Contact
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een brief met CV voor 15 april naar info@muze-nijmegen.nl onder vermelding van: Vacature artistiek team. De gesprekken vinden uiterlijk plaats in april (specifieke datum in overleg). Heb je nog vragen dan kun je die stellen via bovenstaand e-mailadres, ook o.v.v.: Vacature artistiek team. Of neem contact op met onze secretaris Liz Wiellersen-Jansen: 0614745698 of penningmeester Kim van Zomeren: 06-19900022.