Baas boven Baas

In december 2013 was Muze te zien met haar eerste productie ‘Baas boven Baas’ in de Lindenberg in Nijmegen.

Baas boven Baas, een zelfgeschreven script, speelt zich af op een kantoor in de jaren zeventig. Daar werken drie vrouwen die gebukt gaan onder hun arrogante en vrouwonvriendelijke baas. Ze worden voortdurend getreiterd, gekleineerd en onderworpen aan seksuele toespelingen en een strikt regime. Op een gegeven moment barst de bom en nemen de vrouwen het heft in eigen hand. Dit leidt tot hilariteit, emotionele momenten en een verrassend slot. De nummers in de musical zijn afwisselend: van mooie ballades tot uptempo.

De eerste productie van Muze was een spannende, maar zeer succesvolle gebeurtenis waar door het bestuur, het artistiek team, de leden en alle vrijwilligers met veel plezier en trots op terug wordt gekeken! Hieronder enkele uitspraken van het publiek.

Denis de Vries: ” Beste Muze-mensen. Wat een topvoorstelling gisterenavond! Onvoorstelbaar knap hoe jullie in zo’n korte tijd met zo’n onervaren club zo’n mooie productie hebben neegezet. Mooi spel, prachtige zang en schitterende dans in een helemaal passend decor. Mis ik nog superlatieven?”
Hans Heijnis: “De eerste klap is een daalder waard! Dat belooft dus wat voor de toekomst. Jullie eerste musical was helemaal geweldig! Alsof jullie het al jaren doen. We hebben genoten en komen de volgende keer graag weer.”
Gerard Penninx: “Ook het meewerken achter de schermen was genieten. Geweldige groep! En top om zoiets als eerste productie meteen neer te zetten!”
Phons Janssen: “We zaten op rij 10, prima plekje. Maar wat hebben jullie het goed gedaan! Was super leuk, erg veel gelachen, goed gezongen, prima de dansen en wat is er goed gespeeld! Ik zeg kopen die DVD.”