Little Shop of Horrors

De derde productie van Muze is een feit. Little Shop of Horrors zorgde voor een nieuw succes voor de musicalvereniging. De musical is zodanig aangepast dat alle spelers hun kwaliteiten kunnen demonstreren.

Er was eens een kleine bloemenwinkel in de ghetto van New York…
In deze door Mr. en Mevr. Mushnik gerunde winkel werken Audrey, die in een stormachtige relatie verwikkeld is met een sadistische tandarts, en Seymour, een sullige eenling die stiekem een oogje heeft op Audrey. Vanwege tegenvallende klandizie ziet het er echter somber uit voor de toekomst van de bloemenwinkel. Totdat Seymour met een vreemde plant op de proppen komt. Door dit mysterieuze plantje, dat van Seymour de naam Audrey II gekregen heeft, bloeit de belangstelling voor de winkel weer op, en wordt Seymour een beroemdheid. Maar tegen welke prijs? Want het dieet van de snel groeiende plant blijkt niet te bestaan uit water en zon…

Little Shop of Horrors is eind september/begin oktober 2016 wederom bij Cultuurspinnerij De Vasim in Nijmegen op de planken gebracht. Ditmaal werd het een ghetto in New York compleet met een hemel. De regie werd verzorgd door Dees Verhoeven, de choreografie door Arno van Bergen en de muzikale leiding was in handen van Chantal Stalmeijer. De fantastische gelegenheidsband ‘One Strange and Interesting Band’ zorgde voor live-muziek tijdens de voorstelling.